Chef PAPA KEBAB BLOG

Blogs par labu un garšīgu ēdienu
VEGAN LAVAŠA (lavašs ar dārzeņiem)!

Šī ir vegāniska recepte, kuru iespējams pārveidot pēc savas patikas: nevegāniskam variantam tofu vietā var izmantot fetas vai kādu citu smērējamo sieru. Tā pat var variēt ar pārējām sastāvdaļām.

Sastāvdaļas:
-lavašs
-kartupeļi frī
-sīpols
-marinēti gurķi
-svaigi dārzeņi
-mērce
Pagatavošana 15 min.
  1. Tomātus un gurķus sagriež smalkos gabaliņos. Ķīnas kāpostu sagriež lielos gabalos. Izvēloties dažādas krāsas tomātus, lavašs izskatās krāsaināks.
  2. Liek uz lavaša kartupeļus frī un visas pārējās sastāvdaļas.
  3. Var uzbērt sāli un piparus, citas garšvielas. Rullē ciet, var griezt gabaliņos un pasniegt!
  4. Lai labi garšo!

Vagan Lavašā no Chef PAPA KEBAB
    Kontakti |
    +371 26882926

    chefpapa@inbox.lv

    Autostāvvieta starp t.c. "Ditton Nams" un veikalu "Maxima" no Viestura iela puses.
    Cietokšņa iela 60, Daugavpils, LV-5401
    Made on
    Tilda